Wij betalen jouw opleiding

Werken op verschillende evenementen door heel Nederland als Event Security? Schrijf je in en werk binnen een paar weken op de leukste evenementen.

A_Header-afbeelding-663x705

Niveau
MBO

Duur
2 weken

Opleidingsvarianten
Deeltijd

Kosten, inclusief examen
EUR 499 exclusief BTW

Opleiding

Je verwelkomt, op plekken door heel Nederland, duizenden bezoekers van leuke en toffe festivals, concerten én evenementen. Of je voor jezelf werkt, in dienst ben bij een bedrijf of net wilt beginnen, dit is de opleiding om daar te komen. Tijdens je opleiding bouw je ervaring op door op deze locaties te werken met een tof team. Paar locaties noemen. Als extra zit ook een element van gastvrijheid en gastgericht handelen in de opleiding.

Wat kun je na de opleiding?

Wanneer je de opleiding Event Security Officer met goed gevolg afrondt, kun je Event Security Officer worden. In de functie van Event Security Officer sta je op evenementen met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden.
De opleiding leert je om te gaan met verschillende soorten publiek en uiteenlopende omstandigheden op evenementen. Er wordt veel aandacht besteed aan je gedrag bij allerlei soorten calamiteiten die voor kunnen komen op een evenement.

vimeo-video-thumbnail

De opleiding zelf

De Event Security Officer (ESO) opleiding bestaat uit een theoriedeel en praktijkdeel. Het theoriedeel bevat de modules Evenementen Beveiliging en Werken binnen wettelijke kaders, waarin respectievelijk de werkzaamheden van een Evenementenbeveiliger en wetgeving worden behandeld. Je volgt 2 weken klassikale lessen in Rotterdam, waarvan minimaal 6 verplichte dagdelen of avonden.  
In deze lessen worden praktijksituaties besproken en ingegaan op de theorie. De studiebelasting hiervoor bedraagt ca. 50 uur.  

Het (theorie)examen bestaat uit meerkeuzevragen en praktijkopdrachten. Na het behalen van het examen werk je (betaald) als Evenementenbeveiliger in opleiding op verschillende evenementen in heel Nederland.

Het praktijkdeel bestaat uit het meewerken als Assistent Evenementenbeveiliger aan tien verschillende events of festivals. Dat komt neer op ca. 100 uur. Op deze dagen word je door de praktijkopleider in het veld begeleid. Na het praktijkgedeelte sluit je af met een praktijkexamen en ontvang je het SVPB-Diploma Evenementenbeveiliger - Event Security Officer (ESO). Dit diploma geeft direct toegang tot werk in de evenementenbranche en vrijstellingen voor diverse deelkwalificaties van het verkorte programma MBO 2 Beveiliger.

Vereisten

Flexibel
MBO werk en denk niveau
Doortastend en communicatief vaardig
Goede kennis van de Nederlandse taal
Onbesproken gedrag; politiescreening is onderdeel van de sollicitatie
Minimaal 18 jaar (of je wordt binnenkort 18 jaar)
Meerdere startmomenten mogelijk.

Waar kun je zoal werken?

- sportevenementen
- popconcerten
- dancefestivals
- paardenconcourses
- benefietconcerten

- veilingen
- beurzen
- congressen
- bedrijfsfeesten

Wij betalen je opleiding

Werken op leuke en toffe evenementen door heel Nederland als Event Security Officer? Wij betalen je opleiding, inclusief de kosten voor je examens. Schrijf je in en sta binnen een paar weken op de vloer.

Aanmelding

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelding

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven